Absolutními jedničkami se stali Tereza Coufalová s devíti medailemi a Matěj Svoboda s osmi kovy.

V kategorii dvanáctiletých vyhrála Tereza Coufalová čtyři kraulové, dvě znakové a dvě polohové disciplíny. K tomu přidala stříbro na padesát metrů kraul. Matěj Svoboda si dohmátl pro tři zlata v kraulových disciplínách a stejný počet získal i ve znaku. Sbírku zlatých medailí uzavřel na polohové stovce. Stříbro bral na trati čtyři sta metrů kraul.

Zdeněk Smutný zvítězil na čtyři sta a patnáct set kraul. Stříbrnou příčku obsadil na prsařských disciplínách a na stovce a dvoustovce kraul.

Dvě stříbra vybojoval Jindřich Dolníček v polohovém závodě a na kraulové patnáctistovce. Dvakrát získal bronz v prsařských disciplínách. Ty se povedly i Adéle Hýblerové, která v nich získala dvě první místa. K tomu se jí podařilo doplavat druhá v kraulové padesátce a polohové dvoustovce. Bronzovou medaili získala na sto a dvě stě metrů kraul. Medailovou žeň dvanáctiletých doplnil Jakub Slavíček druhým místem na znakové dvoustovce.

Mezi třináctiletými plavci se dobře uvedl Miroslav Navrkal zlatem na kraulové patnáctistovce, stříbrem na dvoustovce a čtyřstovce kraul a bronzem na sto metrů motýlek a kraul. Druhý za Navrkalem byl na kraulové patnáctistovce Jan Volf. Ten ještě přidal bronz na dvě stě metrů kraul.

Vojtěch Moravec obsadil stříbrnou příčku na motýlkové dvoustovce. David Kortier vylovil bronzovou medaili na polohové stovce.

Frida Schreiner si vybojovala stříbro na kraulové padesátce a také bronz na polohové stovce. Lucie Dvořáková byla třetí na motýlkové stovce.

Čtrnáctiletí Znojmáci si doplavali pro deset medailí. Druhé místo patřilo Janu Fuxovi na trati tisíc pět set metrů kraul. Ke stříbru přidal ještě bronz na dvoustovkách motýlek a kraul. Josef Sapar byl bronzový na kraulové čtyřstovce a patnáctistovce.

Vítězkou disciplíny čtyři sta metrů kraul se stala Barbora Jelínková. Dále skončila stříbrná v obou prsařských závodech a bronz získala na kraulové osmistovce a polohové čtyřstovce.

JAROSLAV ŠULA