„Celý zápas jsme dotahovali a hodně jsme se nadřeli. Ke vstřelení gólů nám pomohly soupeřovy chyby. V závěru utkání jsme hráli power play. V něm se na nás usmálo štěstí a vyrovnali jsme. To samé pak bylo i v prodloužení," konstatoval znojemský trenér Petr Chochola.

Ten na trenérské lavičce zaskakoval za nepřítomné tři znojemské trenéry, kteří byli v zahraničí. Chochola nebyl spokojený s výkonem svých dočasných svěřenců. „Udělali jsme plno individuálních chyb. Hráli jsme špatně do obrany. Říkal jsem to klukům celý zápas. V některých fázích se to zlepšilo. Nehráli jsme kompaktně a nebyl to z naší strany dobrý výkon," poznamenal.

Roztrpčený byl jeho kolega na druhé straně. „Mrzí mě, že jsme získali jen jeden bod. Utkání jsme měli vyhrát o čtyři branky. Znojmo na své poměry nepředvedlo nic extra. Udělali jsme čtyři školácké chyby a dostali jsme čtyři góly," kritizoval trenér Hattricku Brno David Nerud.

Jeho tým se mohl dostat do výraznějšího náskoku ve druhé třetině. „Bohužel jsme ve druhé třetině neproměnili pět vyložených šancí. Znojmo pak v závěru velice šťastně vyrovnalo. K prodloužení bych se nerad vyjadřoval, protože bych dostal pokutu," dodal Nerud.

Znojmo je v tabulce páté. Na druhé místo ztrácí tři body. V sobotu odehraje poslední letošní zápas proti Kladnu.