Vloni v Moravském Krumlově přihlížely napínavým soubojům supermotardistů a quad-bikerů na tři tisícovky diváků a úspěch sklidily i exhibiční jízdy dakarských speciálů či brněnského závodního týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra s vozy Lamborghini Huracán SuperTrofeo Evo, na které se ostatně jihomoravští fanoušci motorsportu mohou těšit i tentokrát.

Obránci Lukáš Zukal (napravo) a Jakub Jenáček zůstávají ve Znojmě i po postupu do CHANCE ligy.
Znojmo skládá kádr pro první ligu. Zůstávají gólmani i opory, vrací se Matuš

"Co se týče závodů jako takových, tak žádné zásadní změny nepřipravujeme. Průběh trati bude víceméně stejný jako minule, chybět nebude ani oblíbená terénní část na náměstí. Vylepšení však plánujeme v doprovodném programu, aby byl pro návštěvníky ještě atraktivnější," říká hlavní pořadatel Tomáš Ševčík.

Fotbalisté Tasovic (světle modří) deklasovali ve 24. kole divize D tým Břeclavi 6:4.
Tasovice vyvařily z jasné výhry nad Břeclaví bramboračku. Navíc jim končí trenér

Letošní závody vypsali organizátoři opět ve třech kategoriích: Supermoto S1, Supermoto S2 a čtyřkolky, přičemž přihlašování do všech tříd je možné již nyní, a to přímo na oficiálních webových stránkách závodu. Do startovního pole se letos, stejně jako v minulých letech postaví i známý motorkář Erik Provazník.

Fotbalisté Znojma (bílí) remizovali 0:0 s celkem Frýdku-Místku v rámci 29. kola MSFL.
Jako dejavu. Fotbalisté Znojma remizovali s Frýdkem-Místkem

"Z jezdeckého pohledu mi sedí více Hrušovany. Krumlov je totiž místy až příliš úzký a rychlý, což je zase určitě atraktivnější pro diváky. Člověk ale ani nesmí pomyslet na to, že by se něco nepovedlo nebo že by udělal sebemenší jezdeckou chybu. Je potřeba maximální soustředěnost po celý závod, není prostor pro odpočinek. V Hrušovanech se pak ještě víc líbilo, že diváci stáli těsně pod terénní částí závodu. Ale na akci se moc těším, ať už je to v Krumlově nebo v Hrušovanech," uzavřel Provazník.