Ve Slunečné máte vedle sebe kromě syna v podání Marka Lambory také skvělou Evu Holubovou v roli asistentky…
Ano a nedám na ni dopustit. Dokonce si myslím, že i když to nebylo ve scénáři, tihle dva spolu kdysi něco měli. S Evičkou se známe moc let. Dokonce jsme v divadle Studio DVA hráli manželský pár, takže spolu máme ten vztah vybudovaný. Ale před kamerou jsme se potkali poprvé.

Jaký byl život idolu ženských srdcí v nelehké době karantény?
Říkáte idol? Bejvávalo! Bude mi jedenašedesát let a mám tři děti, takže jsem už ve věku, kdy jsem rád, že se na mě nějaká ženská ještě podívá. Kromě toho na Slovesnku mě znají od dětství, kdy jsem hrával hravé chlapce, takže mi dodnes říkají „Maroško“. Mladší dámy mne sice už oslovují „pane Kramáre“, ale bohužel v tom není ani náznak erotična. Jó, kdysi na Slovensku jsem často hrával různé prince v pohádkách – to byly časy! Ale v Česku jsem si poprvé zahrál krále v Královském slibu, relativně nedávno zlého podvodníka v Princezně a písaři a naposledy v Princezně a půl království opět starého krále, což pro mě znamenalo také uvědomění si skutečnosti, že mládí je v prachu. Ale nestěžuji si, vůbec ne. Život je krásný a především takový, jaký si jej uděláme.

Ale vraťme se k minulým měsícům…
Užíval jsem si lenošení. Dokonce ani moje přítelkyně se mnou nebyla, protože jsem byl v karanténě. Tu jsem vyfasoval povinně, když bylo natáčení seriálu Slunečná na čas zastaveno a vrátil jsem se domů na Slovensko.

Kupte si sobotní Deník s extra přílohou a magazínem Víkend

Celý rozhovor s Marošem Kramárem a mnohem více se dočtete v sobotu 15. srpna v bonusové příloze Deník Extra ve vašem regionálním Deníku. Sobotní vydání lze objednat také na www.mojepredplane.cz

Součástí sobotního vydání regionálního Deníku je i magazín Víkend plný zajímavého čtení a rozhovorů.

Předplaťte si Deník s přílohou Víkend již od 76 Kč měsíčně. (objednávejte ZDE) nebo si jej můžete objednat i telefonicky na 272 015 015.