Pražský deník 12. 9. 2023 90 Zahradu Pražského hradu ovládla Morava: tamní burčák i kyjovský folklor /VIDEO, FOTO/ Zábavě Pražanů i návštěvníků metropole, představení dovedností folklorních souborů…
Zlínský deník 18. 6. 2022 17 Rohlík běžně za pět korun a chleba za šedesát? Klíčový bude příští rok Rohlík za korunu a chleba za dvacet? Dávno ne. Rapidní nárůst cen energií a pohonných hmot…
Vyškovský deník 26. 8. 2020 Hlíva z Kojátek je Klasa. Produkt získal prestižní ocenění Hlíva ústřičná z Vyškovska se nově pyšní národní značkou kvality Klasa. Ocenění získala pěstírna…
Břeclavský deník 29. 5. 2020 Velký úspěch. Marhulové víno z Velkých Pavlovic získalo označení Klasa Marhulové víno z produkce velkopavlovického Vinařství Lacina se nově pyšní značkou české kvality…
Olomoucký deník 29. 4. 2020 26 Eko-farmě nařčené z týrání zvířat odebrali značku Klasa Farma Kozí Hrádek z Vysoké u Hustopečí nad Bečvou přišla o značky Klasa a Regionální potravina.…
Novojičínský deník 29. 4. 2020 26 Eko-farmě nařčené z týrání zvířat odebrali značku Klasa Farma Kozí Hrádek z Vysoké u Hustopečí nad Bečvou přišla o značky Klasa a Regionální potravina.…
Hranický deník 29. 4. 2020 26 Eko-farmě nařčené z týrání zvířat odebrali značku Klasa Farma Kozí Hrádek z Vysoké u Hustopečí nad Bečvou přišla o značky Klasa a Regionální potravina.…
Klatovský deník 25. 11. 2019 Ministr ocenil klatovské maso Prestižní označení KLASA získalo kuřecí mleté maso od Drůbežářského závodu (DZ) Klatovy.
Opavský a hlučínský deník 17. 8. 2019 1 Z historie regionu: Nejstarší slezský mlýn stojí v Palhanci První záznamy o existenci dřevěného vodního mlýna jsou ze začátku roku 1362. Jeho majitelem byl…
Deník.cz 2. 5. 2019 6 Bohušovická mlékárna vyrábí už téměř 120 let /ROZHOVOR/ V Českém středohoří, jen pár kilometrů od hory Říp, se nachází Bohušovická mlékárna.…
Deník.cz 18. 2. 2019 13 AKTUALIZOVÁNO Vyhazujeme miliardy korun, kritizují soukromí zemědělci propagaci značky Klasa Asociace soukromého zemědělství ČR (ASZ ČR) kriticky hodnotí marketingovou kampaň značky Klasa za…
Olomoucký deník 3. 10. 2018 19 2 Podzimní Flora je tady. V Olomouci přibude květů i aut Obyvatelé Olomouce by se v těchto dnech měli připravit na zvýšený počet návštěvníků města a s ním…
Litoměřický deník 19. 9. 2017 15 Roudnické vinobraní láká na rekordní účast vinařů i hudební program Roudnice nad Labem - Víno, burčák, dobré jídlo a zábavu na třech hudebních scénách nabízí další…
Pražský deník 26. 4. 2017 20 Kde je trh s kvalitním jídlem? To si lidé musí povědět mezi sebou Praha – Kus nebo třeba jen kousek vlastního pozemku? V Praze to má málokdo. Ani s dostatkem času…
Deník.cz 26. 4. 2017 20 1 Kde je farmářský trh s kvalitním jídlem? To si lidé musí povědět mezi sebou Kus nebo třeba jen kousek vlastního pozemku? V Praze to má málokdo. Ani s dostatkem času nebo i…
Deník.cz 11. 2. 2017 Kvalitní potraviny oceněné značkou KLASA byly loni skoro bez vady Státní zemědělská a potravinářská inspekce loni nezjistila žádné porušení bezpečnostních…
Bruntálský a krnovský deník 31. 8. 2016 Za plnou ledničku získala žena z Krnova odměnu Pozorní zákaznici si už nejspíš všimli, že některé potraviny v obchodech mají na obalu logo Klasa…
Havlíčkobrodský deník 30. 8. 2016 Brambory, které prababička vařila ve Vídni Vysočina - Našinec zpozorní, když i v zahraničním supermarketu na Vysočině objeví brambory ze…
Havlíčkobrodský deník 11. 12. 2015 4 Není mouka jako mouka. Tu nejlepší, podle odborníků, melou v Havlíčkově Brodě Havlíčkův Brod – Test kvality mouky, která je k dostání na pultech českých obchodů provedla…
Deník.cz 18. 9. 2015 11 OBRAZEM: Střežené zahrady odhalí svá tajemství Po celý rok jsou produkční zahrady na Pražském hradě vojensky střeženým prostorem, protože těsně…
Prostějovský deník 7. 9. 2015 Tyčinky Vest vyvážíme až na Taiwan Vestky zná snad každý. Oblíbené slané pochoutky najdete v mnoha tvarech a chuťových variantách. Co se ve firmě chystá, nebo kolik tyčinek ze závodu každý…
Deník.cz 2. 9. 2015 0 Český mák versus zahraniční máky Uvažujete, zda se vyplatí podporovat české zemědělce a soustředit se při výběru zboží na české produkty? Odpověď zní určitě ano. Naše tělo je nejlépe…
Deník.cz 26. 2. 2015 Inspektoři: Med od Včelpa je falešný, nepochází z ČR. Výrobce se brání Obora – Klasa, Český med, Regionální potravina, Zlatá chuť jižní Moravy, Dětská chuťovka. Med od…
Blanenský deník 26. 2. 2015 Inspektoři: Med od Včelpa je falešný, nepochází z ČR. Výrobce se brání Obora – Klasa, Český med, Regionální potravina, Zlatá chuť jižní Moravy, Dětská chuťovka. Med od…
Náchodský deník 27. 11. 2014 České potraviny? Jen naoko, stěžují si tuzemští farmáři Východní Čechy - Čeští zemědělci upozorňují na mizivou podporu vlády a matoucí označení země…
Hradecký deník 27. 11. 2014 České potraviny? Jen naoko, stěžují si tuzemští farmáři Východní Čechy - Čeští zemědělci upozorňují na mizivou podporu vlády a matoucí označení země…
Žatecký a lounský deník 3. 9. 2014 Čumáčky, zobáčky, kytičky... Bude Člověk v přírodě Louny - V pátek začne v Lounech tradiční výstava. Doprovodí ji Potravinářský a nápojový salon.
Deník.cz 30. 8. 2014 1 Odbornice radí vybírat potraviny podle složení a výživové hodnoty Vybírat v obchodě potraviny nejprve podle složení a výživové hodnoty a až na druhém místě podle…
Pražský deník 22. 8. 2014 Farmářské slavnosti chystají domácí produkty. Děti si užijí hry a soutěže Praha-západ - Jak vypadá dnešní venkov a jak se žije na moderní farmě? O tom se na vlastní kůži…
Sokolovský deník 6. 12. 2011 Ocenění pro osobnost roku putuje také do Sokolova Karlovarský kraj -Osobností roku v oblasti kultury a služeb veřejnosti je primář Dialyzačního…
Českobudějovický deník 1. 12. 2011 Adventní trhy zaplní výstaviště V pátek začínají na českobudějovickém výstavišti Adventní trhy. Kromě spousty šancí k nákupům nabídnou i bohatý doprovodný program.
Českobudějovický deník 1. 11. 2011 Oblíbené Adventní trhy začnou již v pátek České Budějovice - Posledním výstavním projektem tohoto roku na českobudějovickém výstavišti jsou…
Deník.cz 31. 8. 2011 Kdo chce zdravě žít, měl by více přemýšlet Mezi nejrizikovější potraviny patří maso, tvrdí studentka Vendula Kerpčarová z Bruntálu,…
Deník.cz 16. 6. 2011 Kvalitní potraviny rozpoznáte podle značky na obalu Klasa se už na našem trhu zabydlela. Teď ji chce trumfnout značka Český výrobek. Dobrým…
Deník.cz 14. 4. 2011 Velikonoční menu: tradiční i moderní kuchyně Období půstu před Velikonocemi bylo nekonečné, dlouhých 40 dní.
Deník.cz 14. 4. 2011 KLASA cestuje napříč republikou Velikonoční trhy jsou již tradicí, produkty oceněné značkou kvality KLASA ale potkáte i na oblíbených regionálních roadshow. „Áčko“ KLASA bude cestovat po…
Deník.cz 14. 4. 2011 KLASA kuřátka jsou nejen předzvěstí jara, ale i krásných cen Svátky jara se blíží mílovými kroky a již za týden navštíví domácnosti hodovníci s pomlázkami.…
Deník.cz 4. 12. 2010 Značka KLASA: Vánoce v jednotlivých regionech Tak jako každoročně i letos se značka kvality KLASA vydává před vánočními svátky za svými…
Deník.cz 4. 12. 2010 Získat značku kvality KLASA není jednoduché O tom, co všechno musí firma pro červenomodrobílé logo na obalu udělat, jsme si v předvánočním…
Deník.cz 2. 10. 2010 11. ročník veletrhu SIAL v Paříži. Značka KLASA bude u toho V Paříži se pravidelně každé dva roky koná prestižní veletrh SIAL.
Deník.cz 2. 10. 2010 Velká letní soutěž pro spotřebitele výrobků KLASA Vybíráte v obchodě potraviny označené logem KLASA? I v letošním roce probíhá velká soutěž pro…
Deník.cz 2. 10. 2010 Zvolte si nejoblíbenější výrobek KLASA Začátkem prázdnin byla odstartována spotřebitelská anketa o nejoblíbenější výrobek KLASA, která…
Deník.cz 2. 10. 2010 Brzy se dozvíme vítěze soutěže "Řeznická prodejna roku 2010" Český svaz zpracovatelů masa (ČSZM) se stal ve spolupráci se značkou kvality KLASA pořadatelem…
Deník.cz 2. 10. 2010 Značka KLASA nezahálí. Nadále putuje po českých městech Až do konce roku nebude značka kvality KLASA chybět na regionálních akcích v rámci Roadshow KLASA.
Deník.cz 2. 10. 2010 Ovocné sladkosti: vařené, pečené a smažené Jablka, švestky, hrušky a další ovoce, pod kterým se teď, na podzim, sklánějí větve stromů, přímo…
Deník.cz 2. 10. 2010 Netradiční podzimní zavařování Klasické zavařeniny, kompoty nebo čalamády má jistě ve spíži každý druhý. Co takhle zkusit netradiční kombinace?
Deník.cz 2. 10. 2010 Pálenka, plná ovoce a slunce Ovoce a zase ovoce. Hrušky, jablka, švestky, uložené ve velkých vanách. Jejich vůně je všudypřítomná. Jenom o kousek dál to sice voní stejně, ale…
Deník.cz 2. 10. 2010 115 Až se zima zeptá, bude zavařeno Listy stromů se pomalu začínají barvit do zlatohněda, ve vzduchu je cítit lehce mrazivý závan přicházejícího podzimu. Slunce už ztrácí svoji sílu, jeho…
Deník.cz 14. 9. 2010 Za užití loga chtějí po firmě z Bruntálu peníze Bruntál - Připravit o peníze zkoušejí bruntálského výrobce tyčinek Michala Havlíka právníci…
Bruntálský a krnovský deník 13. 9. 2010 Za užití loga chtějí po firmě z Bruntálu peníze Bruntál - Připravit o peníze zkoušejí bruntálského výrobce tyčinek Michala Havlíka právníci…