Na stánku jižní Moravy se v pavilonu P na výstavišti představí i města z Hodonínska. „Prezentujeme se společně s Kyjovem, Strážnicí a Veselím nad Moravou. Návštěvníky tradičně seznámíme s kulturním bohatstvím, památkami, lázeňskými místy, přírodou či cyklostezkami. Nabídneme také brožuru s přehledem kulturních akcí na celý rok,“ sdělil mluvčí hodonínské radnice Josef Horníček.

Ilustrační foto.
Vytištěno. Znovu všichni kandidáti, celkem 10,5 milionu hlasovacích sad

Samostatný stánek budo mít i letos obce a města Znojemska sdružené ve spolku Znojemský regionální rozvoj. „Přiblížíme památky, přírodu a kulturní akce našich obcí a měst, například zámky v Moravském Krumlově, Miroslavi a Jevišovicích. Samostatnou prezentaci považujeme za důležitou, na samotném veletrhu budeme jednat o její budoucnosti,“ řekl šéf spolku a krumlovský starosta Tomáš Třetina.

Osmadvacátý ročník veletrhů cestovního ruchu Go a Regiontour začíná na brněnském výstavišti ve čtvrtek a potrvá do neděle. Novinkou je zážitkový pavilon F. „Návštěvníci si tam mohou takříkajíc ochutnat‘ jednotlivé nabízené formy dovolené,“ uvedl ředitel veletrhu Miloň Mlčák.

Ilustrační foto.
Dluhy měst? Klesají. I tak splácejí radnice desítky milionů úvěrů