Pustili se do sebe její přítel Josef Rychtář a zpěvaččin dlouhodobý ctitel Zdeněk Macura. Ten za ní přijel do Zaječí i s partou svých kamarádů. Pořádek sjednala až ochranka klubu, která krátkou potyčku rázně ukončila. A Macuru, který zaútočil jako první, vyvedla z klubu.

„Nic až tak vážného se nestalo. Trvalo to asi jen třicet vteřin, v podstatě o nic nešlo," popsal incident manažer klubu, který je součástí Vinařství U Kapličky, David Hladký.

Ten také odmítl, že by klub s kapacitou pět set osob byl při vystoupení Bartošové poloprázdný, jak někteří uváděli. „Přišlo více než tři sta lidí, což není rozhodně málo. Je ale pravdou, že to mohlo být i lepší. Návštěvníků jsme čekali ještě o něco víc," přiznal Hladký.

Aby toho nebylo málo, na zpáteční cestě do Prahy volvo, ve kterém Bartošová jela, bouralo. „Jeli jsme v prostředním pruhu na D1, když do nás z boku nabouralo auto. Byla to vteřina a nikdo to nečekal. Podle nás dostal řidič mikrospánek," řekl serveru Sedmička Rychtář s tím, že se nikomu v autě nic nestalo.