"Pokud vinař cokoli potřebuje do svého vinařství nebo pro práci ve vinici, jednoduše si najde na našem webu danou kategorii, rozklikne si jednotlivé odborníky a může si vybrat podle jejich nabídky,“ říká autorka.

Další předností tohoto webu je možnost zadávat nabídky práce speciálně ve vinařství. Podle Tomčalové podobný portál dosud na trhu scházel. „Je to pro vinaře pracovní prostředí, kde si domlouvají zakázky a dodavatele. Na druhé straně oslovují s nabídkami práce ve svých vinařstvích možné zaměstnance,“ přibližuje žena, která vypomáhá v rodinném vinařství.

Stránky fungují necelé tři měsíce, ale za tu dobu si získaly řadu příznivců. „Podařilo se nám do naší databáze zařadit přes 120 profesionálů z různých oborů vinařství. U některých profilů máme už přes patnáct set zhlédnutí. Je to také dané tím, že aktivně pracujeme se sociálními sítěmi,“ pochvaluje si Tomčalová.

Web pracevevinarstvi.cz není pro Tomčalovou první internetový projekt, do kterého se zapojila. „Už dva roky pracuji na své srdeční záležitosti, a tou je web www.eDegustace.tv, který přináší živé online degustace vín spojené s představením daného vinaře. Věřím, že online propagace má velkou budoucnost,“ uvádí Kobylanka.

Práce v rodinném vinařství a právě zmíněné dva projekty nyní Tomčalovou plně zaměstnávají. „Do budoucna je ale plánuji rozšiřovat,“ ujišťuje.