Podle aktualne.sk je Bihári ve vlasti odsouzený k 21 letům vězení za založení zločinecké skupiny a čelí obvinění ze šesti vražd. Muž je údajně bossem gangu působících v oblasti slovenského Sence. Na Slovensku se koná v této kauze od ledna proces, a to v Biháriho nepřítomnosti. Dopaden byl ve chvíli, když se už toto soudní jednání blíží ke konci. Lze předpokládat, že mezinárodně hledaný muž bude vydán do své vlasti.

Slovenský zpravodajský web k dopadení Biháriho uvedl, že se stal šéfem senecké mafie v roce 2004 po vraždě jejího tehdejšího bossa Petra Havasiho. Bihári prý v roce 2010 dopředu věděl, že se připravuje policejní zátah, při němž by měl být s komplici zadržený. Proto se mu podařilo uprchnout na Moravu.

Členové senecké mafie údajně podnikatele nutili, aby jim platili za ochranu. Mají prý na svědomí vyděračský únos, hrubý nátlak na prodejce drog a také zapálení jeho auta. Dále jsou podezřelí z toho, že zapálili několik provozoven, jejichž majitelé odmítali platit výpalné. Údajně také obchodovali s falešnými dálničními známkami.