Hosté gastronomické show ochutnávali, hodnotili, mohli také s profesionály prodiskutovat přípravu jednotlivých pokrmů. Hosté si mohli také zakoupit láhev vína, a přispět tak penězi pro Nadaci pro transplantaci kostní dřeně.
Nepřehlédněte:
Bytová družstva se ocitla v pasti. Neplatiče již nemohou vyhoditOBRAZEM: Zelený čtvrtek nabídl ve Znojmě gastronomickou show
Znojmo – Králičí roláda plněná mladým špenátem či jehněčí terinku jako předkrm. Dále pomalu pečená nadívaná kuřátka nebo konfitované jehňátko na tymiánu a česneku jako hlavní chod. A jako dezert třeba profiterolky s vanilkovým krémem a karamelem. To vše a další lákavé velikonoční pokrmy nabízeli při tradiční Velikonoční gastroshow v sále Znojemské Besedy tři mistři kuchaři. Na Zelený čtvrtek přijeli do Znojma předvést své umění Václav Šmerda starší, Jiří Lot a Roman Ťulpa.
Kliknutím zvětšíte
Tradiční Velikonoční gastroshow nabídla zájemcům ve Znojemské Besedě na Zelený čtvrtek trojice kuchařů.
|
Foto: DENÍK/Dalibor Krutiš